Consultații online

consultatii online

Ce este consultația online? Cum se desfășoară consultația online?

CONSULTAȚIA ONLINE reprezintă examinarea medicală la distanță prin intermediul platformei de telemedicină. Pacientul se programează în sistem, iar la data și ora programate va intra în direct audio-video cu medicul căruia îi va prezenta simptomatologia, ca și în cadrul unei consultații obișnuite. Pacientul va putea prezenta pe scurt, anterior consultației, motivele pentru care se adresează medicului și va putea trimite investigațiile, inclusiv cele imagistice, astfel încât medicul să fie deja familiarizat cu problemele pacientului atunci când se desfășoară consultația online.

Cât durează consultația online?

CONSULTAȚIA ONLINE se derulează ca o consultație obișnuită, pe parcursul a 20 minute. Medicul analizează simptomatologia pacientului și investigațiile, dacă acestea există, recomandă sau nu proceduri sau alte investigații, face recomandări de tratament printr-o prescripție medicală, face recomandarea unei consultații în cabinet dacă este absolut necesar. La final, pacientul primește un raport medical.

Care sunt avantajele consultației online, la distanță?

CONSULTAȚIA LA DISTANȚĂ se poate desfășura oriunde, chiar dacă pacientul are o problemă și este în afara țării.
O consultație online făcută la timp poate preveni apariția unor complicații și în felul acesta poate scurta foarte mult evoluția unei afecțiuni.
Pacientul salvează timp și află rapid ce are în continuare de făcut legat de afecțiunea existentă.

CONSULTAȚIA LA DISTANȚĂ ESTE COMODĂ, EFICIENTĂ ȘI RAPIDĂ!

Care este prețul unei consultații la distanță?

Prețul variază între 150-180 de Lei.

Pacientul poate solicita o întâlnire directă cu medicul și ulterior, o recomandare de investigații și o prescripție medicală, o analiză a dosarului medical sau o a doua opinie medicală, cu primirea unui răspuns scris, interpretarea unor investigații și primirea unui răspuns.

Alte articole