Consult ORL Online

Consultații Online de la distanță

Beneficiază de un Consult ORL Online dacă din orice motiv nu poți ajunge la cabinet!

Medicii din clinică oferă consultații la distanță pentru orice problemă ORL și îi ajută cu sfaturi și recomandări medicale de specialitate pe cei care nu se pot deplasa în clinică.

Pacientul se programează pentru consultația la distanță și discută direct cu medicul, căruia îi va povesti simptomatologia, prezentând analizele sau documentele medicale, dacă acestea există. Discuția online durează cât o consultație obișnuită (maximum 30 de minute), timp în care medicul va putea stabili un diagnostic probabil, pentru care va face recomandări de investigații și tratament.

Consultația online se face prin intermediul unui apel video. Prin consultația online puteți beneficia de opinii și sfaturi medicale de specialitate, iar în urma evaluării medicale puteți primi recomandări de tratament, medicație sau recomandări pentru investigații suplimentare, dacă este cazul. Totuși, trebuie să țineți cont de faptul că o consultație online nu poate înlocui consultația față în față din cabinet, care poate fi necesară și stabilită ulterior.

Completați formularul dedicat și veți fi contactat de la recepția Clinicii ORL Dr. Daniela Ionescu pentru programarea consultației.

Consultația se va desfășura sub forma unui apel video inițiat de medicul la care s-a făcut programarea. Este necesar să aveți disponibil telefonul mobil, cu internet, pentru a intra în contact cu medicul de la Clinica ORL Dr. Daniela Ionescu.

Prețul unei consultații online este afișat mai jos, pe această pagină.

Consultația online durează maximum 30 de minute. Înainte de începerea consultației, vă rugăm să vă asigurați că aveți îndeplinite toate condițiile necesare desfășurării acesteia: vă aflați într-o încăpere liniștită, aveți pregătite întrebările și documentele medicale necesare, echipamentul pe care vă conectați este funcțional și aveți conexiune stabilă la internet.

Acestea se pot trimite pe mail cu cel puțin o zi înaintea consultației online. Fișierele trimise trebuie să aibă una din următoarele extensii: .pdf, .doc, .docx, .jpg, .jpeg, .png, .txt. și să nu aibă mai mult de 3MB. Pentru a facilita comunicarea cu medicul, este bine să aveți documentele pregătite în timp ce discutați cu medicul.

Da, dacă este necesar, în urma consultației online veți primi o rețetă. Nu pot fi însă prescrise rețete pentru decontarea medicamentelor care intră sub regimul de decontare CAS.

Nu avem contract cu Casa de Asigurări de Sănătate, prin urmare consultațiile nu pot fi decontate.

Avantajele consultației online:

Cum poate să vă ajute Consultația Online?

evaluarea medicală la distanță printr-o discuție video, cu durata de maxim 30 de minute

evaluare medicală de control după consultație inițială la cabinet sau online

a doua opinie medicală – dacă aveți deja un diagnostic stabilit și un set de investigații pentru care se solicită o a doua opinie. 

interpretare investigații medicale online – puteți trimite prin e-mail investigații sau alte rezultate medicale disponibile, recomandate în cadrul unei consultații anterioare, care vor fi analizate în cadrul unei întâlniri video cu medicul

Preț

Consultație Online 450 RON

EVALUARE MEDICALĂ LA DISTANȚĂ

O discuție online cu medicul, având ca scop primirea unor recomandări de investigații și tratament.

A DOUA OPINIE MEDICALĂ

Pacientul poate solicita o a doua părere medicală, ce o poate confirma sau infirma pe prima.

Evaluare medicală de control

Această întâlnire cu medicul presupune evaluarea stării de sănătate după tratamentului prescris în cadrul consultației inițiale.

INTERPRETARE INVESTIGAȚII ONLINE

Pacientul solicită o interpretare a unor investigații, analize de sânge și / sau investigații imagistice recomandate în cadrul unei consultații anterioare

phone icon

Telefon contact

0722620200

Suntem alături de dumneavoastră în fiecare zi.
Dr Daniela Ionescu ORL
MEDIC PRIMAR ORL
Dr. Daniela Ionescu