Despre

Despre redare videouri Dr Daniela Ionescu ORL

Despre Clinica ORL Dr. Daniela Ionescu

Te ajutăm să îți recapeți sănătatea... repede!

Misiunea noastră este să ajutăm oamenii care au probleme ORL — nas, gât, urechi — să își recapete sănătatea repede.

35% din bolile oamenilor au aceste porți de intrare, iar noi, medicii care ne ocupăm de nas, gât și urechi, suntem gardienii sănătății.

Diagnostic corect din prima!

Ne dorim să oferim un act medical de cea mai înaltă calitate, de aceea la clinica noastră dispunem de tot ceea ce este necesar — oameni pregătiți, tehnologie modernă — astfel încât să stabilim DIAGNOSTICUL CORECT DIN PRIMA!

Facem de la prima vizită la cabinet toate investigațiile necesare care sunt interpretate pe loc de către medic, iar pacientul are diagnostic CERT și plan de tratament personalizat.

Acesta este cel mai important pas pe drumul către vindecarea rapidă!

Pacient, nu client!

Viziunea noastră este „Pacient, nu client!”.

Vom lupta mereu ca tu să ai o experiență de pacient, nu de client. Omul și problemele lui de sănătate stau în centrul preocupărilor noastre zilnice.

Rezolvăm orice problemă de sănătate ORL

Medicii cu experiență, dedicați și pasionați de munca lor, alături de echipamentele medicale moderne sunt instrumentele noastre cheie care te ajută să-ți redobândești starea de bine în cel mai scurt timp.

Avem colaborări cu spitale mari din țară așa încât orice problemă de sănătate să își găsească rezolvarea.

Ne-am focusat pe problemele de respirație legate de expunerea la factorii de mediu și aici ne referim în special la efectele societății moderne, la poluare.

Avem peste 2500 pacienți cărora le-am redat libertatea de a respira corect și am rezolvat o problemă de o viață în DOAR 15 minute! Noi numim acest eveniment „Ziua Nasului Desfundat”.

Atitudinea „Uimește și cucerește”

Această abordare ne ghidează în tot ceea ce facem – să uimim prin tot ceea ce facem—profesionalism, atitudine, implicare—, să ne cucerim pacienții și să ni-i transformăm în prieteni pe viață.

Clinica este fondată și condusă de Dr. Daniela Ionescu, medic primar ORL, cu o experiență de peste 20 de ani în patologia nasului, gâtului și a urechilor.

Clinica ORL Dr Daniela Ionescu
București, Bd. Dacia 19
Tel./WhatsApp 0722620200

Despre mine

MEDICINA ESTE O VOCAȚIE ȘI SE FACE CU SUFLETUL!
DIN COPILĂRIE MI-AM DORIT SĂ FIU MEDIC.

Am absolvit Facultatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București în anul 1993. În primii ani de facultate am fost fascinată de anatomia practică, cea mai grea disciplină. Laboratorul de anatomie era locul meu favorit. Povesteam apropiaților de atunci lucrurile extraordinare pe care le învățam și părea că se derulează un film SF.

Am ales otorinolaringologia, sau prescurtat ORL, denumire cunoscută tuturor pacienților. OTORINOLARINGOLOGIA, specialitatea simțurilor, este o frumoasă specialitate chirurgicală, vastă și provocatoare, ce se ocupă cu diagnosticul, prevenția și tratamentul afecțiunilor nasului, sinusurilor, gâtului, căilor respiratorii superioare și urechilor. Am ales fără ezitare această specialitate, întrucât l-am avut drept model pe medicul ORL-ist ce m-a tratat și operat în copilărie.

Rezidențiatul l-am început la Spitalul Sf. Maria, sub îndrumarea Prof. Dr. Dorin Sarafoleanu. În cadrul clinicii conduse de domnul profesor am avut ocazia să particip la numeroase cursuri de chirurgie endoscopică nazosinusală, precum și la cursuri de chirurgie cu ajutorul laserului.

Am continuat apoi la Spitalul Colțea, unde am lucrat cu Prof. Dr. Nae Ionescu și m-am familiarizat cu patologia oncologică ORL. Ulterior, am ajuns la Spitalul M. S. Curie sub îndrumarea Prof. Dr Mihai Buruiană, unde am învățat și am practicat cele mai frecvente operații din sfera ORL la copii.

După ce am lucrat ca medic specialist ORL la Spitalul de boli infecțioase Victor Babeș, m-am supraspecializat în foniatrie, sub îndrumarea Prof. Dr. Constantin Bogdan. Ulterior, am lucrat într-un ambulatoriu de specialitate, unde am abordat atât patologia ORL de cabinet, cât și intervențiile chirurgicale.

Am urmat numeroase cursuri de specializare în audiometrie, chirurgie laser și radiofrecvență, chirurgie endoscopică.

În același timp am devenit interesată de terapiile naturale.

Astfel, am început studiul tratamentului cu extracte din plante și am dobândit competență în fitoterapie. Am observat că obțin rezultate foarte bune, mai ales la copii, combinând tratamentul alopat cu cel pe bază de extracte naturale din plante.

Din anul 2011 și până în prezent colaborez cu Sanador (clinici și spital), unde îmi desfășor activitatea medico-chirurgicală specifică specialității, ocupându-mă atât de adulți, cât și de copii.

Pentru mine, a fi medic nu înseamnă doar practicarea profesiei. Medicina este o vocație ce presupune o stare de spirit bazată pe empatie și dragoste față de om, compasiune și dăruire. În această meserie nu există nici sărbători, nici zile de odihnă. Medicina se face cu sufletul! Misiunea medicului a fost definită foarte bine de Hipocrate: ”Arzând singur, luminează-le altora”.

Evoluția mea profesională a avut la bază pasiunea și curiozitatea pe care le-am resimțit încă din copilărie pentru această meserie. Cărțile m-au ajutat să-mi însușesc și să-mi consolidez cunoștințele, profesorii m-au susținut să pun în practică teoria, dar experiența am dobândit-o în cabinet și în sala de operații. În medicină nu poți spune vreodată că ai terminat de învățat. Experiența îți devine aliat, însă este cel mai greu de construit. Este nevoie de timp, efort, dedicare și sacrificiu. Este nevoie să înveți din fiecare eșec pentru a-ți evalua corect succesul.

Dar, așa cum spune și Legea lui Vernon: „Experiența este cel mai dur profesor pentru că mai întâi îți dă testul și apoi îți spune care este lecția”.

Consultatii
CONSULTAȚII

Sănătatea dumneavoastră este cea mai importantă. Solicitați sfaturi medicale numai de la cei mai buni profesioniști!

Proceduri
PROCEDURI

Mijloace terapeutice rapide și eficiente, perfect adaptate nevoilor dumneavoastră.

clinica virtuala
CLINICA VIRTUALĂ

Tehnologia vine în ajutorul medicilor, pentru a face posibilă evaluarea medicală la distanță, în condiții optime.

Consultatii la domiciliu
CONSULTAȚII LA DOMICILIU

Aveți nevoie de consult medical însă aveți dificultăți în deplasare? Venim noi la dumneavoastră.

Investigatii
INVESTIGAȚII

Stabilirea diagnosticului corect implică investigații amănunțite. Pentru restabilirea sănătății într-un timp cât mai scurt, efectuăm investigațiile rapid și eficient.

Interventii cu laser / radiofrecventa
INTERVENȚII CU LASER ȘI RADIOFRECVENȚĂ

Instrumentele devin valoroase dacă sunt manevrate de mâini experimentate. Efectuăm intervenții cu maximă precizie, pentru a asigura o vindecare rapidă.

Mici interventii
MICI INTERVENȚII

Efectuăm proceduri chirurgicale rapide și eficiente, cu anestezie locală, ce nu necesită spitalizare.

Interventii chirurgicale
INTERVENȚII CHIRURGICALE

Am efectuat sute de operații și am dobândit experiența necesară pentru a efectua intervențiile chirurgicale specifice specialității. Pentru majoritatea intervențiilor, spitalizarea este de 1 zi.

Rulează videoul

Diplome și Certificări

Dr. Daniela Ionescu a efectuat numeroase cursuri de specializare în audiometrie, chirurgie endoscopică rinosinusală, chirurgie cu laser și radiofrecvență, foniatrie, fitoterapie.

Program

Luni-vineri  08:00 – 20:00

Sâmbătă 09:00 – 18:00

Duminică 09:00 – 16:00

Număr de contact

Noutăți / Articole

CE SPUN PACIENȚII

Doamna doctor Daniela Ionescu este un excepțional profesionist atât în clinică cât și în sala de operații. Este calmă, caldă, empatică și foarte răbdătoare (în mod deosebit cu cei mici). Pentru familia noastră, nu există o altă opțiune. Întreaga noastră recunoștință pentru calitatea serviciilor medicale pe care le oferă!
Costina & Dragoș Stan,
și în numele lui Leah, Leon,Filip si Tudor